AxA - Franturi Din Viata

vineri, 25 martie 2016

Amore in Portofino

          Era joi, cand deodata ma trezesc cu 2 tineri in birou. Entuziasmati si agitati mi-am spus:
          - Vreau o mica vacanta! Sa fie un loc numai bun pentru indragostiti, nici prea scurta nici prea lunga, sa nu fie prea aglomerat dar nici pustiu...
          - Sa ne calmam putin! Va rog luati loc si vom discuta apoi.
          Secretara anticipa cererea mea si veni repede cu 2 pahare cu apa.
          - Dragilor, astazi este o zi importanta pentru voi, nu?
          - Da, astazi am cerut-o de sotie!
          - Ce frumos! Cred ca stiu ce vacanta vi se potriveste. Vacante Speciale are oferte turistice chiar si pentru cei mai exigenti.
          - Portofino cred ca este destinatia perfecta pentru 2 tineri asa frumosi ca voi.


          - Ne puteti da cateva detalii si despre imprejurimi?
          - Sigur. Portofino este un satuc de pescari care a devenit una dintre cele  mai luxoase destinatii din Italia, unde oamenii cu multi bani isi petrec vacantele pe timpul verii. Isi inchiriaza o viluta cocheta in port si o vara intreaga se relaxeaza.
          Privesc pe fata lor uimirea si incantarea.
          - Imaginati-va cat de frumos ar fi sa beti o cafea in acel port minunat si in surdina sa se auda "Love in Portofino". De pe stradute poti privi portul cu barcute si iahturi, casute colorate si elegante.
Avem o oferta speciala de la 70 euro/noapte la Excelsior Palace Hotel Rapallo. In acest tarif este  inclusa cazarea in camera dubla si micul dejun. In acest dosar aveti si imagini pentru a vedea unde veti sta in cazul in care oferta este pe gustul vostru.
          Fata imediat ce vazu imaginile se lumina la fata si imi facu semn ca ii place destinatia.
          - Sa stiti ca tariful nu include biletul de avion, transferul aeroport-hotel-aeroport, insa va pot ajuta si cu acestea. Va voi gasi cea mai avantajoasa oferta. Este una din cele mai iubite destinatii de vacanta.
          Hotelul Excelsior Palace ofera vedere panoramica la Golful Portofino si alegand acest hotel beneficiati de un club de plaja de vara cu o piscina infinita. Centru de wellness are sauna, sala de gimnastica si baie turceasca. Puteti alege la acest hotel tratamente de mesaj si infrumusetare sau va puteti relaxa la piscina interioara incalzita, unde se gaseste si o cada cu hidromasaj.
          - Cred ca ne-am hotarat. Vom merge pe recomandarea dumneavoastra. Peisajul ne-a convins iremediabil.
          - Ma bucur ca ati ales aceasta destinatie! Va veti simti minunat! Ca un ultim sfat... sa nu omiteti cele trei mari obiective din Portofino:


Castelul Brown Biserica San Giorgio


Statuia lui Hristos din Abis.           - Multumim frumos pentru recomandari! Vom recomanda Vacante Speciale si prietenilor nostrii, ati fost tare draguta si amabila cu noi.
Daca va doriti o vacanta speciala pe www.vacantespeciale.ro gasiti  oferte turistice si oferte vacanta personalizate, cu limita bugetului si a preferintelor dumneavoastra!Articol scris pentru competitia Spring SuperBlog 2016.

Niciun comentariu: