AxA - Franturi Din Viata

miercuri, 8 iunie 2016

Nyx a venit la Constanta

Daca pe 28- 29 mai a avut loc deschiderea magazinului de cosmetice NYX pentru publicul larg, joi 2.06.2016 a avut loc si deschidera oficiala unde au fost prezenti bloggeri si presa din Constanta si Bucuresti.



Numele cosmeticelor este dat dupa zeita greaca Nyx, zeita noptii ce simblolizeaza frumusete si putere. Acest brand este cunoscut ca si brandul cu produse extrem de bune, profesionale la preturi accesibile.

Totul a inceput  cu inspiratie artistica, cu un singur produs si cu o viziune speciala pentru ce urma sa vina.

Sediul NYX se afla in inima Los Angeles-ului, insa produsele se vand in peste 70 de tari, de diferiti comercianti, in magazine sau online.


Probabil ca stiti ca in America este o adevarata isterie cu acest brand. Este favoritul bloggerilor si vloggerilor de beauty, de peste ocean. Usor dar sigur ne-a cuprins si pe noi febra NYX si iata ca cei norocosi au fost constantenii, aici deschizandu-se primul magazin NYX din Romania.

Magazinul este unul micut, dar bine repartizat. Puteti gasi o sumedenie de produse, unele pe care nu le veti gasi nici pe makeup-shop.ro. Surprinzator unele produse au preturi chiar mai mici decat eram obisnuite sa le vedem pe diferite site-uri.


Atmosfera a fost placuta, relaxata si toate ne-am bucurat sa putem testa produsele. Fetele din magazin sunt tare dragute si gata in orice moment sa ajute clientii aflati in dificultate.


Se pot realiza si mici sedinte de make-up in cazul in care va intereseaza anumite produse, insa nu sunteti hotarati. Aplicandu-le pe pielea voastra va puteti face o idee daca acel produs este perfect pentru voi sau nu.


Ca si concluzie nu pot spune decat ca fetele din Constanta sunt niste norocoase, unul din cele mai frumoase branduri de cosmetice a venit in orasul lor.
Va las in continuare cateva imagini din magazin si de la deschidere.


























Niciun comentariu: