AxA - Franturi Din Viata

vineri, 11 martie 2016

Diego și casa visurilor

În viața oamenilor, locul unde își petrec timpul este foarte important. De aceea trebuie să ne punem amprenta în amenajarea acestuia. Cel mai mult timp îl petrecem în propria casă și de aceea mereu încercăm să îl decorăm după bunul plac. Să simțim că personalitatea noastră se reflectă într-u totul în imaginea căminului nostru.


Pentru un cuplu tânăr ce urmează să se căsătorească e cu atât mai important să își creeze casa visurilor lor. Ei abia încep o nouă viață în cuibușorul lor.

Alina și Alex urmează să se căsătorească.
- Mai este o săptămână până la nuntă, dragul meu, și camera de oaspeți nu este gata. Unde îi vom găzdui pe Mirela și Petru?

- Stai liniștită, totul va fi gata! Îți promit! Am găsit soluția, vom apela la Diego. Chiar maine vom merge să alegem tot ce ne place și până la sfârșitul săptămânii toate vor fi la locul lor.
- Ce bucuroasă sunt! Acum pot sta mai liniștită. Prietenii noștri se vor simți tare bine.

A doua zi cei doi îndrăgostiți au pornit în căutarea lucrurilor mult dorite.


În câteva ore deja aveau totul cumpărat.
Au ales mocheta cu model Oleander și tapet Royal care se potrivesc de minune.Angajații magazinului au fost tare drăguți și i-au ajutat cu tăierea la dimensiunile dorite, care este gratuită.

În ceea ce privește perdelele și micile detalii, și acolo au avut parte de consiliere profesională, rezultatul fiind foarte plăcut ochiului.
Perdeaua confecționată, în dungi cu inele a fost lozul norocos.


După două zile camera era gata, urmând doar să fie mutat mobilierul.
Cei doi miri radiau de fericire.
Aveau oaza lor de liniște, locul unde oaspeții se vor simți minunat, iar ei vor putea evada oricând pentru un moment de relaxare.

Articol scris pentru competiția Spring SuperBlog 2016.


Niciun comentariu: