AxA - Franturi Din Viata

luni, 15 februarie 2016

Film - Valentine's Day 2015 vs. 2016


Daca in 2015 sarbatoarea de Valentine's Day era sub semnul filmului Fifty shades of grey anul acesta a fost anul celor singuri. Filmul ce a facut furori a fost How to be single.
Singura care s-a bucurat de succes in ambii ani a fost Dakota Johnson cea care este protagonista ambelor filme.




Saptamana aceasta am fost sa vad si eu filmul si chiar mi-a placut. Rebel Wilson este o figura. Mi se pare una dintre cele mai bune si mai in voga actrite de comedie. Nu este un film greu de digerat.  

Il urmaresti cu placere si te distrezi in acelasi timp. Sa numai spunem ca in unele scene e posibil sa ne regasim si noi. La un moment dat din viata sigur am trecut sau unii vor trece prin aceleasi experiente.

Asadar sa vedem si cateva cuvinte despre actiunea filmului:
De Ziua Îndrăgostiţilor, Dakota Johnson şi Rebel Wilson învaţă să se bucure de ce este mai bun în viaţă chiar şi fără un suflet pereche.



Sunt unii care se bucură de singurătate, alţii care sunt de-a dreptul nefericiţi şi mai sunt şi... Alice… şi Robin… şi Lucy, Meg, Tom sau David… New York-ul este plin de singuratici care tânjesc după sufletul pereche, după o relaţie amoroasă, după o idilă sau măcar ceva asemănător. 



Astfel, între texte de agăţat şi aventuri de o noapte, toţi aceşti oameni necăsătoriţi trebuie să înveţe cum să fie singuri şi fericiţi într-o lume în care definiţia iubirii se schimbă în permanenţă. Oraşul care nu doarme niciodată poate fi o sursă inepuizabilă de distracţie pentru cei care vor şti să se bucure de moment.
Daca nu ati vazut inca filmul nu e timpul pierdut. Il recomanda si celor care au un partener de viata si celor care nu au. Distractia si rasul sunt garantate.

Niciun comentariu: