AxA - Franturi Din Viata

joi, 16 ianuarie 2014

BB+ ANEW

Heloo!!! Prima postare din 2014 va fi un review despre BB+ ANEW de la AVON. Stiam ca produsele lor din gama Anew sunt foarte bune asa ca m-am hotarat sa incerc si eu un BB+ de la ei.


 Mai jos va las ce spun ei ca face acest produs:

 Tenul capata un aspect intinerit vizibil chiar de la prima aplicare.
Crema hidratanta nuantatoare Anew Vitale are o formula usoara, care se adapteaza perfect nuantei tenului, astompand imperfectiunile pielii si intinerindu-i aspectul general.
  Chiar de la prima aplicare:

  • Imperfectiunile si petele rosii sunt reduse vizibil
  • Aspectul porilor este imbunatatit
  • Nuanta tenului este uniformizata
  • Pielea ramane hidratata,catifelata si revitalizata
 La o folosire regulata: Aspectul iniilor fine si al porilor dilatati este ameliorat vizibil.
Crema este adecvata pentru toate tipurile de ten.

Parerea mea :
 As vrea sa incep cu ambalajul, de multe ori noi femeile cumparam cu ochii. Crema vine intr-un ambalaj sub forma unui tub si nu sticuta.Acest aspect nu ma deranjeaza foarte mult mai ales ca aceasta crema o folosesc mai des si nu sta in ambalajul de plastic asa mult ca un fond de ten care in cazul in care recipientul e de plastic se poate sa aiba de suferit produsul. Culori potrivite ce ofera eleganta ambalajului.


 Si acum sa trecem la ce ne intereseaza cel mai mult. Da, are o textura foarte lejera.Are o acoperire medie si mirosul este unul placut, ca al unei creme de fata.


Despre petele rosii mai pronuntate nu va pot spune daca le acopera sau nu pentru ca eu nu ma prea confrunt cu aceasta problema, petele rosii nu sunt foarte pronuntate pe tenul meu dar cele existente da, le-a acoperit.
Unifomizeaza nuanta tenului si nu lasa tenul lucios.Din partea mea are un plus si pentru ca are SPF 20.
In mare pare acest produs face ceea ce spune insa sunt putin suspicioasa in ceea ce priveste liniile fine de pe tenul nostru.


Sunt destul de multumita de acest produs. Nu face minunile unui fond de ten dar ca o crema coloranta este una din cele mai bune pe care le-am incercat, asta raportat si la calitate - pret (25 lei).

Produsul il gasiti in brosura campaniei 02 intr-un set minunat. Parfun Pur Blanca blush, Crema pentru maini si picioare Planet Spa si Acest BB+ la numai 44,99 lei.


3 comentarii:

Nona spunea...

Eu nuj sunt fan BB-creams , dar cred ca este foarte potrivit fetelor care nu se machiaza in general. Frms rw:*** - Nona

Unknown spunea...

Eu pentru un machiaj de zi il prefer plus ca e mai usor de aplicat se intinde mai repede :))) lenea asta :))))

coco spunea...

am de la Elmiplant acum!
interesant setul!