AxA - Franturi Din Viata

vineri, 11 septembrie 2015

Campania Colored Nails Week

Daca inca nu stiati Caravana Frumusetea Dobrogeana demareaza proiectul "Colored Nails Week".
Daca ai facut pana acum actiuni de voluntariat sunt sigura ca acest proiect te va incanta, iar daca nu, acum este ocazia sa mai bifezi inca o experienta de neuitat.
 
 
 
Perioada de desfasurare a campaniei este 14 - 21 septembrie 2015.
In weekendul 18 -20 septembrie vom fi la Maritimo Shopping Center unde vom "picta" cu oja unghiile doamnelor si ale domnisoarelor. Cu banii stransi vom porni in Caravana "Frumusetea Dobrogeana" si vom oferi GRATUIT o sedinta de infrumusetare unui numar de 100 de femei provenind din familii cu venituri reduse. Comunele unde va poposi Caravana sunt: Baraganu (28 septembrie), Gradina (5 octombrie) si Deleni (12 octombrie).
 
Oricine doreste sa puna o caramida la temelia acestei campanii o poate face incepand cu 14 septembrie. Incercati sa va rasfatati prietenele pictandu-le ungiutele cu oja iar la sfarsit sa le cereti o donatie in numele acestei campanii. Fiecare ajuta cum si cat poate. Donatiile se vor aduce vineri 18septembrie la Maritimo. Se va taia chitanta  pe loc si vom completa un bilet de tombola pe numele donatorului.
Va reamintesc ca puteti veni sa va pictam noi unghiile la Maritimo, in weekend-ul 18-20 septembrie, incepand cu orele 14. Oricum alegeti, e bine, atata timp cat ajutati. Premiile la tombola sunt produse cosmetice oferite de sponsori.
 
A doua etapa a acestui proiect incepe pe 28 septembrie si se va termina pe 12 octombrie. In aceasta perioada o echipa formata dintr-un nutritionist, hair sylisti si experti in machiaj vor tunde, vopsi, aranja si machia doamnele si domnisoarele din mediul rural, iar organizatorii, le vor oferi din partea sponsorilor, produse de ingrijire corporala si produse cosmetice.
 
 
 
Organizatori   Asociatia Civicum Voluntaris in parteneriat cu Constanta Beauty & Fashion Bloggs,  Maritimo Shopping Center, Primariile Baraganu, Gradina si Deleni
 

Oricine este binevenit sa dea o mana de ajutor asa cum poate acestei campanii. Va asteptam, cu mare drag!!!

Niciun comentariu: