AxA - Franturi Din Viata

vineri, 27 februarie 2015

Intalnirea Bloggerilor Constanteni 2015

Heloo girls... sau sunt si baieti pe aici care urmaresc blogurile cu teme "feministe"???
 Buna tuturor atunci!!!Maine 28.02.1015 va avea loc prima editie a  „Întâlnirii anuale a bloggerilor constănțeni”. Pentru mine este cel mai asteptat eveniment a lui 2015 pana in momentul de fata, ce e drept nici nu a trecut mult timp din acest an, insa tind sa cred ca va fi un eveniment pe cat de asteptat pe atat de frumos si interesant. Va intrebati de ce ?? 
Pai.. sa incep prin a va spune ca evenimentul va avea loc in cadrul Sky-Barului Violet Lounge al Hotelului Vega 5* din Mamaia. Vor [articipa 22 de bloggeri ce vor dezbate teme dedicate pasiunii sau profesiei lor și se vor destinde. Invitații speciali le vor ajuta în dezvoltarea profesională și personală. 
Laura Mușuroaea din partea Google, va prezenta oportunitățile pe care le oferă Youtube-ul internauților la ora actuală.
 Isabela Ștefan Iorga, specialist Comunicare și PR prezintă relația dintre client și sponsor sau colaborator, lucru primordial în dezvoltarea ca blogger. 
Fiind un eveniment dedicat femeilor, hairstylist-ul Alin din partea Dolce Salon și make-up artistul Alex Dobre vor prezenta tendințele anului și vor demonstra cum fiecare femeie poate fi cochetă și aranjată în doar câteva minute. 
Laura Bogorodea semifinalistă Românii au talent și România dansează, va da o lecție de grație, sănătate și feminitate. 
Pentru că zicala „Minte sănătoasă, în corp sănătos” trebuie respectată, antrenoarea de fitness Cristina Clenciu va demonstra că 5 minute de mișcare zilnică nu fac rău nimănui. 
Doamna Corina Martin președintele ANAT, top 50 cele mai influente femei de succes, va împărtăși povestea și drumul femeii de succes în România.
 Oana Stan, reprezentant Techir – destăinuie ce gust are succesul la doar 24 de ani. 
Adelina Tocitu, spune secretele vocii de la radio. 
Iulia Buciu aduce în discuție un subiect mai senibil, oportunități pentru doamnele mai puțin norocoase; peruci și proteze.


Au decis să susțină evenimentul 25 de sponsori, încântați de idee și convinși de reușita acestuia. Printre aceștia se numără AVONBiodermaB.U.BuzzStore,ElmiplantFarmasiFarmecFlormarGolden RoseInglotKurtmann.ro,L’Occitane en ProvenceMelvitaModifastOriflameSTR8TechirThursday Plantation și Tipo Media. Colțul dulce al evenimentului este asigurat de laboratorul Miss Baker. Cei însărcinați cu capturarea celor mai reușite momente sunt echipa Cinemaster și fotograful Daniel Andrei.

De inițiativa și organizarea evenimentului sunt responsabili Elena Voinea, Andrei Câmpanu și Maria Agurița Ignat.


Pe final as vrea sa multumesc celor care s-au ocupat de organizare si celor care au facut posibil acest eveniment.. Stiu ca nu a fost deloc usor. 

Niciun comentariu: