AxA - Franturi Din Viata

miercuri, 5 februarie 2014

Accesoriile potrivite

Hello! Astazi vreau sa va arat cateva accesorii handmade pe care le-am facut in ultima vreme. Daca v-am starnit interesul va astept pe pagina mea de facebook AxA MakeUp and Beauty . Acolo gasiti mult mai multe modele si lista de preturi de asemenea .. Va pup !!!

Colierele la baza gatului dau tinutei un aspect luxos si senzual, care te duc cu gandul la perioada victoriana.Este potrivit la orice outfit care lasa gatul dezgolit - decolteurile rotunde sau in V, cele stil barcuta, fara bretele. 

Perlele nu vor ieşi niciodată din modaCa accesoriu, colierul de perle e poate insuficient utilizat deoarece este înca privit ca o piesa de moda pentru cei bogaţi şi faimoşi, doamnele încă îl mai consideră un element pretenţios.



Cerceii impunatori sunt grozavi si nu pot fi ratati. Vor fi primul lucru ce va atrage atentia celorlalti din jurul tau. Keri Hilson si Fergie au avut curaj sa ii poarte, tu dc nu ai avea???
 Daca porti o pereche de cercei lungi este bine sa iti pastrezi parul drept. 

 
 Colierele cu forme geometrice sunt la moda. De orice culoare si orice forma. Eu va propun astazi triunghiurie. <3 font="">


Sper ca va plac propunerile mele. Va astept cu pareri aici cat si pe pagina de Facebook. Pupici :*:*:*

4 comentarii:

Unknown spunea...

Imi plac accesoriile si faptul ca ai scris cate ceva despre ele! :* fruumoooss

coco spunea...

imi place ultimul colier teribil de mult, bravos!!!

coco spunea...

exceptional ultimul colier!

Unknown spunea...

multumesc din suflet fetelor :*